REFLECȚIE DE DECEMBRIE / Viața e o bucurie!
REFLECȚIE DE DECEMBRIE / Viața e o bucurie!

REFLECȚIE DE DECEMBRIE / Viața e o bucurie!

E luna cadourilor și e bine așa, e și o luna de post pentru creștini și asta e de bine, e luna sărbătorilor, a voii bune… dar înainte de toate astea, decembrie e luna cea mai potrivită pentru meditație, pentru reflecție…
Uite, eu zic că viața poate fi privită într-o paradigmă a bucuriei totale. Viața nu e o dramă, așa cum eram și eu tentat să cred! Tot ce ne e dat să trăim, cu lacrimi sărate de amar, ori dulci de bucurie, cu veselie, cu râsete în hohote, ori cu vuiet de dure în suflete… tot ce trăim se cumulează într-o ecuație algebrică, cu rezultat pe PLUS.
Experimentăm de fapt formule de a ajunge la BUCURIE! Drumul spre bucurie trece prin suferință! Nu vă mai fie teamă de neîmpliniri, de dureri, de tristeți… ! Bucuria nu se poate obține altfel! Lumina nu poate fi zărită fără a trece prin beznă, nu avem zi fără să avem noapte!
Știe el Dumnezeu ce face! Mergeți pe mâna Cosmosului, cu legile divine care cârmuiesc această minunată planetă Pământ și veți cunoaște BUCURIA!
Vă zic de pe acum Sărbători fericite! Fiecare zi din decembrie e o sărbătoare, dar, nu uitați, fiecare zi din viața noastră trebuie să fie o sărbătoare!!