URMA SCAPĂ TURMA
URMA SCAPĂ TURMA

URMA SCAPĂ TURMA


Am ajuns să credem că suntem ultimii de pe planetă… că nu suntem în stare de nimic… că avem o diasporă pestriță, cu spălători de funduri, căpșunari și curve…că suntem leneși și hoți… FALS! Avem un popor complexat, da, pentru că politicienii noștri sunt corupți și incompetenți… au distrus economia, au vândut mai tot pe nimic și a fost promovată incompetența, pe criterii de lipit afișe pentru un partid sau altul, pentru o gașcă de interlopi sau alta… Se cumpără toate posturile de parlamentari! Nu există doctrine politice, ideologii, nu există niciun interes față de țară, există doar interese de grup, private!


DAR românii nu sunt ce par a fi! Ei nu sunt decât rătăciți, debusolați, dezamăgiți și plini de revolte interioare, dar niciodată violenți, niciodată anarhiști, împotriva ordinii de drept! Românii, luați în parte, individual, sunt extrem de cumsecade, înțelegători, oameni de treabă. Presa ticăloasă, care trăiește prin interesele politicienilor a făcut mult rău acestei țări! Adevărul despre români nu este cel vehiculat prin această presă trădătoare de neam! Românii sunt harnici, buni, proști de buni… ca să explic cumva metaforic – de-aia avem și această clasă politică!


Priviți la SUA de azi! Poporul american nu s-a schimbat peste noapte de la virus sau de la o crimă asupra unui infractor, prin imprudență… Americanii așa au fost mereu! Gardul era bine vopsit! Presa americană și partidele lor politice au adus această țară în prag de anarhie! Țara care face și drege, America zilelor noastre, veșnicul jandarm mondial, a dat pe-afară!! Așa ceva ar fi imposibil în România, oricât de mult ar încerca presa și partidele să ne dezbine!

Sunt mândru de neamul meu, așa cum e el, cu oameni necăjiți, împinși de sărăcie să muncească în cele mai rușinoase slujbe… îndurători, cu bun simț și frică de Dumnezeu, pentru că eu privesc dincolo de cei mai puțin norocoși dintre noi și văd multă lumină, mulți români înzestrați, inovatori, întreprinzători, gospodari, curați și harnici, iubitori de semeni, dar care stau pitiți, de rușine și revoltă față de politicienii mincinoși și lacomi și față de presa murdară…


Eu zic că va fi bine! Când eram mic, îmi plăcea tare mult să mă joc de-a v-ați-ascunselea… Acolo funcționa o regulă fascinantă : URMA SCAPĂ TURMA!

Nicolae Badiu