Ceva teste de salivă…
Ceva teste de salivă…

Ceva teste de salivă…

Pandemia a pus o presiune fără precedent pe statul Român! Sigur, fenomenul are proporții mondiale, dar pe mine mă interesează România!
 
Ei bine, din puținul de buget de care dispune țara în care principalele obiective economice nici măcar nu-i aparțin, se alocă sume exorbitante pentru teste de salivă la elevi, teste și iar teste pentru cei care refuză vaccinarea, vaccinuri neutilizabile din cauza unei comunicări execrabile cu populația și din cauza populismului și a politizării carcalacului COVID, vechi, nou, delta, omicron, epsilon, neuron, etc… Vai de capul dacilor noștri liberi… să nu se vaccineze…
 
În timp ce noi stăm cu ochii pe carcalaci, rușii stau cu ochii pe granițele de la vest… iar Marea Neagră nu le va ieși niciodată din cap! Dar mult mai grav și mai aproape de șira spinării noastre este căderea drastică a economiei! Odată cu căderea economiei ne-a căzut și antena din Bucegi… aproape că nu ne dăm seama ce valoare au facturile de gaz, căldură și curent…Cu ochii pe televizor, deh…!
Uzina de la Mioveni a produs cu puțin peste jumătatea capacității sale de producție, este un record negativ de producție! Și nici nu știu dacă au reușit să vândă tot… Va putea Guvernul să intervină și să susțină DACIA în această criză teribilă?!
 
Ceva teste de salivă…