E greu să nu-ți vină să scârbești această lume…
E greu să nu-ți vină să scârbești această lume…

E greu să nu-ți vină să scârbești această lume…

 

 

Omenirea va trăi în pace numai atunci când globalismul va învinge! În loc de naționalism trebuie păstrate culturi, tradiții… și oamenii să-și poată împărtăși unii altora culturile, respectându-se reciproc, îmbogățindu-se împreună!

 

 

Omul este o ființă cosmică, testată în acest laborator al Universului, Pământ – o planetă gazdă extrem de generoasă.

Omul este o ființă nestructurată, neîmplinită, în curs de formare… fără conștiință, cu instincte criminale, muritor fiind. Adică știi bine că o să mori oricum, dar totuși ucizi semeni de-ai tăi, care, bieții, ar fi murit cândva, natural…!

Și culmea, omul nici măcar nu trăiește așa de mult încât să se plictisească de moarte unul de altul, dar pentru om, crima este o soluție, încă… Câtă mizerie!

Ce scursură de ființă este acest om, acest tip de om care ucide?! Uciderea în masă este adusă la rang de eroism, de glorie! Pentru ce?! Pentru gloria națiunilor mărețe… păcate amărâte… Pentru satisfacerea ambițiilor satanice ale liderilor, care rămân de cele mai multe ori în viață, bine mersi…

Naționalismul este cel mai mare rău care bântuie omenirea! M-am convins! De aici, de la naționalism pleacă tot răul, pleacă crima!

Omenirea va trăi în pace numai atunci când globalismul va învinge! În loc de naționalism trebuie păstrate culturi, tradiții… și oamenii să-și poată împărtăși unii altora culturile, respectându-se reciproc, îmbogățindu-se împreună! Ce frumos ar fi: O lume multiculturală, care să-și împartă frățește tot ce oferă acest Pământ, o planetă absolut divină!

Dar lumea asta dimprejur vrea naționalism… cu prețul crimei. Niște rebuturi cosmice…