Cacealmaua normelor sexuale… – Ultima găselniță populistă!
Cacealmaua normelor sexuale… – Ultima găselniță populistă!

Cacealmaua normelor sexuale… – Ultima găselniță populistă!

Nu-mi bat capul cu C.V. ul acestei doamne recent pusă în jilțul de premier al Guvernului Italian. Nu mă aplec nici  asupra ascendentului feminin în ierarhia politicului european. Mă preocupă însă modul în care a reușit să penetreze mentalul unor imense mase de cetățeni ai lumii de pretutindeni, cu un slogan șablon prin care , vezi Doamne, „apără familia” (SIC!-Familia va exista de la sine în forma ei naturală de la Adam și Eva, cât va fi viață pe planetă!) în fața unei așa zise agresiuni doctrinare a progresiștilor…

Adică lumea stă în loc și cugetă la jocul hormonilor creaturii umane… De-asta ne arde nouă acum, în vremuri de criză economică gravă, când nivelul de trai al populațiilor de pretutindeni scade vertiginos, iar orizontul arată sumbru… Ne pregătim să murim de foame, ne omorâm unii pe alții în războaie imbecile pentru câte o bucată de pământ aiurea, suntem amenințați cu bezna și cu frigul, dar ne arde de opțiunile sexuale afișate ori nu… Ne frământă să legalizăm ori nu te miri ce apucături sexuale ale ființei umane… E ca și cum ne-am pune pe dezbaterea unei legi a bășinii.- Are sau nu are dreptul omul la bășină?! Dacă rezolvăm dilema asta omenirea va scăpa de criza energetică, de criza alimentară, de criza umană… războaiele se vor opri și vom trăi în pace și belșug!

Diluarea educației, degradarea sistemului de învățământ de pretutindeni, scăderea grijii pentru sănătatea omului, diminuarea actelor de cultură până la eliminare, fenomenul de brutalizare a omului prin digitalizarea ca formă de robotizare în defavoarea utilizării exclusiv în sensul progresului tehnologic, alterarea comunicării… toate acestea la un loc sunt generatoare de haos planetar! Lupta pentru putere, pentru ocuparea unui fotoliu înalt în spațiul politic se dă prin manipularea diabolică a electoratului. Spălarea creierelor duce la dezumanizare. Crima devine banală și acceptată ca stil de supraviețuire! Ne animalizăm văzând cu ochii!

Bine, bine, dar ne frământă așa zisele libertăți sexuale, că dacă îi omorâm pe „bulangii” o să avem pâine și pace, vom scăpa de poluare și vom trăi ca frații… Problema Italiei este economia! Și nu numai a Italiei! Nu lupta cu bieții progresiști lgtb-iști (O minoritate infimă!) rezolvă marile probleme ale economiilor planetei!

Sloganul doamnei premier al Italiei este o mare cacealma, de un populism periculos! Revedeți discursurile lui Hitler de dinainte de nenorocire…!