Cele mai rele și cele mai bune locuri din punct de vedere energetic!
Cele mai rele și cele mai bune locuri din punct de vedere energetic!

Cele mai rele și cele mai bune locuri din punct de vedere energetic!

V-ați aflat deseori în locuri unde nu v-ați simțit bine și nu ați știut de ce. Uneori, mai rar, ați dat de locuri unde v-a cuprins tihna, buna dispoziție și bucuria de a trăi… Locurile încărcate de energie negativă s-au înmulțit, iar oamenii care generează astfel de energii sunt din ce în ce mai prezenți în jurul nostru.

Eu unul am făcut un fel
de top al locurilor de care
ar fi bine să ne ferim.

Uite, cel puți în Pitești, dar treaba stă cam la fel în toată țara, am descoperit că în fața spitalelor nu prea e bine să stai și nici măcar să treci pe-acolo… În fața unui spital nu exista niciodată locuri suficiente de parcare, iar șoferii care trec pe acolo sunt mult mai nervoși decât în oricare alt loc, spațiile rutiere nu sunt niciodată suficient de largi, iar firmele de Pompe funebre își etalează coșciugele de mai mare dragul, ca ultimă variantă la tratamentele din spital. Oamenii aflați în așteptare la intrarea de la Urgențe au cea mai deplorabilă stare energetică posibilă… Dacă oprești în fața unui spital, fie și numai pentru 2 secunde, și dacă cel din spate are loc să te depășească din belșug, vei fi oricum claxonat la greu, pentru că acolo toată lumea e nervoasă!

Pe primul loc la starea de rău… se află Spitalul Județean, iar locul doi îl ocupă Spitalul de Pediatrie, surclasat în lipsa Pompelor funebre… că deh… aici nu e dever.

După Spitale, ca locuri cu grea, neagră și apăsătoare energie negativă, cine credeți că se află?! Ei bine, locurile de la intrarea în bisericile mari, mai ales în zile de sărbătoare cu cruce roșie! Atenție! Nu am zis Biserici! În ele, dacă apuci să intri, fără să te întoarcă din drum cerșetorii de la intrare, e ok! Că despre ăștia e vorba, acești cerșetori, care în zile de pomeni, mai ales, te hărțuiesc de nu-ți mai vine să intri în biserică și te rezumi la a pune o lumânare la vii sau la morți, citind cu atenție, să nu-i încurci… de parcă ar conta asta! Că prostia omenească nu are margini, se știe!

Evitați locurile unde se adună mai mulți bătrâni, pensionarii sunt de evitat, mai ales atunci când își caută drepturi, ei sunt veșnic nemulțumiți!

Desigur, nu sunt locuri de odihnă și petrecere cu voie bună sălile de judecată și nici măcar holurile Judecătoriei, la toate nivelurile de instanțe…

Bine, acum să vă spun
care cred eu că sunt
locurile cel mai luminate
energetic, cele mai potrivite
pentru încărcarea bateriilor sufletești.

Căutați orice loc unde sunt câți mai puțini oameni. Eu unul mă simt cel mai liniștit în cimitir și nu glumesc deloc! De mic, îmi găseam liniștea, meditam și îmi exersam puterea de creație în cimitirul meu preferat de pe Flămânda din Câmpulung. Este un loc minunat, între muscele de o frumusețe unică și sub un cer unde soarele se joacă și râde precum un copil neînțărcat, în somn, unde chiar și norii zburdă de plăcere, iar ploaia pare ruptă dintr-un sonet cosmic!

Oricum, căutați locurile cele mai virgine, pădurile, crestele munților, marginile mărilor… Departe de oameni, vă veți regăsi statutul de om. Și dacă aveți șansa să dați pe-acolo de un alt om, ca dumneavoastră, atunci veți înțelege cu adevărat ce a vrut Dumnezeu să scoată din această creație, care nu i-a prea reușit…