Crime ecologice, războaie bio, să fim umaniști, ce aia mă -si…
Crime ecologice, războaie bio, să fim umaniști, ce aia mă -si…

Crime ecologice, războaie bio, să fim umaniști, ce aia mă -si…

„Automobilul electric” reprezintă o măsură fermă în cadrul politicilor mondiale (Nu doar europene!), de ecologizare și eliminare a poluării atmosferei, pentru prevenirea încălzirii globale. Se dorește eliminarea noxelor emise de motoarele cu propulsie termică și atenuarea poluării fonice.

Bine, frumoase gânduri au oamenii ăștia, care se grijesc de sănătatea planetei! Măsurile se iau prin guvernele tuturor statelor lumii!

Eu circul foarte mult pe jos, și nu vă zic asta ca să mă dau mare ci să vă asigur că ceea ce urmează să remarc, nu este vorbă în vânt, după ureche. Șoselele dragii noastre țări, grădină ruptă din Raiul Maicii Domnului … sunt înțesate de camioane, autobuze și alte tipuri de autovehicule, cu termene de valabilitate de mult expirate, adevărate fabrici ambulante de monoxid de carbon, dar asta n-ar fi mai nimic, în comparație cu motocicletele din România!

Pe lângă poluarea chimică, bravii noștri motocicliști mai fac o fentă la modă! Își tunează evacuarea prin eliminarea eșapamentelor și montarea unor amplificatoare de zgomot – o adevărată demență, o realitate îngrozitoare!

Așadar avem liniște, mașinile electrice ne asigură viitorul, dormiți liniștiți, oameni buni

Aaaaa, era să uit! Vacile fac prea mult pipi și probabil ați aflat că treaba asta pune în pericol ozonul, iar planeta dă să moară asfixiată!

Nu vă mai faceți, totuși, așa de multe griji! Nu vă fie frică! Fac rușii un schimb de bombe cu frații lor ucraineni, aruncă niscaiva rachete și anihilează tot pișelăul vacilor nebune care ne amenință existența!

Mă gândesc că omenirea, la cât e de inteligentă, va descoperi totuși, arme de distrugere în masă ecologice! Fără poluare chimică, fără poluare fonică!

Crimele să se facă mai cu bun simț, cu conștiință și cu spirit civic, în spirit umanitar, ce naiba! Sunt aproape sigur că „șefii de la lume„, vorba lu Budeanca… lucrează deja la treaba asta!

Planeta e pe mâini bune, va fi salvată!