Rușii ne-au împins în brațele americanilor…
Rușii ne-au împins în brațele americanilor…

Rușii ne-au împins în brațele americanilor…

1. Acțiunea lui Putin în Ucraina este de neiertat, este un act criminal, repet, de neiertat. Nimic nu justifică crima! Dacă era supărat pe Ucraina avea la îndemână mii de alte opțiuni, să le taie gazele, lumina, orice, orice sancțiune economică…! Nu crima era soluția!
2. Ucrainenii nu sunt cruce de închinat, sunt extrem de naționaliști și se poartă oribil cu toate minoritățile lor, inclusiv cu românii, dar pentru asta, nicicum nu este admisă crima, mai ales că există atâtea alte pârghii de a-i sancționa!
3. Actorașul de la Kiev nu este cu nimic mai breaz decât Putin! Ba, eu cred că dacă ar fi fost în locul lui Putin, el ar fi dat deja drumul la nucleare…
4.Americanii, evident, își fac jocul lor și îmbârligă Estul Europei, pentru a pune paie pe foc aici, în zona asta, departe de ei… Dar asta nu înseamnă că trebuie să aprobăm acțiunile criminale ale lui Putin, așa cum observ că se întâmplă pe ici, pe colo, printre românii..
5. Filorușii sunt evident spălați pe creiere de propaganda rusă. Da, este adevărat că și mulți dintre pro americani sunt spălați pe creiere, dar eu îi prefer pe ăștia. Rusia nu a dat nicio șansă României să-i devină prietenă, aliată, vreodată în istoria noastră! Comportamentul rușilor ne-a împins în brațele americanilor, care nu sunt niște îngeri dar, care reprezintă, totuși, un rău mai mic decât rușii. România nu a avut de ales!
6. Rușii vor sfârși prin a face o pace cu americanii, dacă se vor înțelege pe împărțirea Ucrainei. Dacă personalitatea patologică a lui Putin, nu-i va permite să negocieze cu Vestul (NATO și UE), serviciile rusești vor aduce un alt lider la Kremlin, altfel, Rusia ar pierde totul.
7. Scenariul apocaliptic este exclus! Omenirea nu e chiar de capul ei pe această Planetă! Liberul arbitru oferit de Dumnezeu, are totuși niște limite…
8. Românii ar trebui să-și vadă de treaba lor, să se resemneze cu un trai mai greu, cu sărăcie și ceva conflicte sociale, ceea ce, de altfel, se va petrece în toată Europa! Așa că lăsați bagajele, stați pe pace, că România nu este și nu va fi în război!