Va veni o vreme…
Va veni o vreme…

Va veni o vreme…

Arsenalul militar de pe Pământ oglindește condiția mică, infinit de mică a omului în acest Univers! Cât despre arsenalul nuclear cu potențial de distrugere a planetei, ce putem să mai spunem?!

Inteligența umană a fost și este pusă cu prioritate în slujba răului! Omul deține multiple inteligențe, mai multe sau mai puține, foarte diversificate ca tip și ca intensitate…

Omul ar trebui să aibă ca prioritate zero folosirea propriilor inteligențe în slujba sa! Dar omul este înclinat să-și folosească inteligențe în alte scopuri decât cele utile sănătății lui de exemplu! Câți oameni deștepți nu ați văzut, care arată biologic ca naiba, sunt tarați efectiv… care și-au neglijat total sănătatea în favoarea exclusivă a câștigurilor de bani, de putere, de orice altceva decât de sănătate și tihnă sufletească?!

Nu trebuie să ne mai mire că pe Pământ sunt fabricate și puse în stare de funcțiune zeci de mii de focoase nucleare gata să scoată din circuitul planetar Pământul!

Și totuși eu continui să cred că există o forță tutelară deasupra acestor forțe malefice cu care sunt „înzestrați” oamenii! Va veni o vreme când Pământul va deveni curat, după voia Creatorului!