E TARE FRUSTRANT, dehhh… Ne vom putea ridica doar PRIN NOI ÎNȘINE!
E TARE FRUSTRANT, dehhh… Ne vom putea ridica doar PRIN NOI ÎNȘINE!

E TARE FRUSTRANT, dehhh… Ne vom putea ridica doar PRIN NOI ÎNȘINE!

Nu vă mai văicăriți penibil, încetați cu aberațiile astea la adresa firmelor din lista care circulă pe net! Prea ușor punem botul la făcăturile din laboratoare străine.
Suntem vulnerabili pentru că suntem proști și săraci. E un bun prilej de a ne privi corect în oglindă. Fără UE eram fiii ploii dinte est și vest… În UE suntem de mâna a doua. Austria si Olanda sunt doar niste cozi de topor. E un joc la mișto, să nu credeți că suntem mai bine văzuți de restul UE.. Ne-am legat cu vise, mereu, de câte o putere străină, aiurea, în deșertăciune…
Ne-am inventat istorii și ne credem buricul cosmosului… Până nu vom aplica corect sloganul brătienilor, PRIN NOI ÎNȘINE și nu vom trăi prin liberalism cinstit, cu dezvoltarea proprie de resurse umane educate și sănătoase, nu vom rămâne altceva decât niște sclavi în bătaia vântului de la vest la est ori invers…
Cred în globalism, naționalismul fiind doar o formă de exacerbare a unor orgolii de neam, fără fond, cu risc major de conflicte interetnice, internaționale… Să ne ferim de pericolul speculării acestui moment de către extremiști.
Soluția este munca, diplomația, guvernarea liberală PRIN NOI ÎNȘINE, păstrarea unei independențe de acțiune în conflictele armate și cultivarea alianțelor cinstite, bazate pe interese recipric avantajoase.
Să restartăm imediat programe de educație! Învățământul românesc e la pământ, corpul profesoral și logistica instituțională se află într-un stadiu de degradare morală și profesională fără precedent!
PRIN NOI ÎNȘINE, asta e soluția!