ETICA SALVEAZĂ VIITORUL, altfel suntem pierduți!
ETICA SALVEAZĂ VIITORUL, altfel suntem pierduți!

ETICA SALVEAZĂ VIITORUL, altfel suntem pierduți!

Luca de Meo a fost transferat de la Grupul VW, într-un moment de criză managerială Renault la nivel de vârf, fără precedent! Carlos Ghons lăsase un gol imens… cu o amprentă de imagine foarte negativă… Negocierea aducerii lui Luca de Meo în vârful Grupului Renault a fost una istorică în domeniul industriei auto mondiale… Francezii ăștia, când se enervează… chiar știu… iau măsuri radicale și merg mereu înainte!
Nu este de neglijat faptul că Luca de Meo este și un fan DACIA!

Cât de mult contează un lider inspirat, iubitor de viitor…!

Observ pe acest om absolut fascinant, LUCA DE MEO, președinte, CEO Renault, locomotiva umană a uneia dintre cele mai mari și importante multinaționale din lume! Mesajele transmise de Luca de Meo sunt simple, directe și de o sinceritate uimitoare! El invită mereu la optimism și privește numai spre partea luminoasă a prezentului, proiectând atent un viitor fascinant!

Ăsta e profilul de manager de care are nevoie omenirea asta rătăcită, peste tot, în politică, în afaceri, în industrie, în economie, în cultură, învățământ, sănătate, social, etc…

LUCA DE MEO este un italian francofon, cu studii înalte în domeniul ETICII! Fără etică, managementul oricărui domeniu nu mai poate perforam! Viitorul presupune construcții pe principii etice. Haosul este generat de minciună, hoție și lăcomie!

Nicolae Badiu

2Dan Marin şi Dan Boabes