Omul trebuie reparat!
Omul trebuie reparat!

Omul trebuie reparat!

Omenirea a cunoscut fel și fel de cataclisme de-a lungul existenței sale! Erupții vulcanice, cutremure, inundații, era glacială… și tot așa. Acum, mai ceva ca niciodată, zic climatologii, a apărut fenomenul tornadelor, extrem de periculos prin rapiditatea cu care acționează oriunde, fără niciun algoritm logic… Este evidentă fragilitatea vieții pe Pământ! Planeta se află într-un echilibru pe care nu ni-l garantează nimeni și nimic pe veșnicie…
 
Oamenii au evoluat pe această planetă de-a lungul erelor. Civilizațiile au cunoscut progrese enorme. Dar mai e mult, foarte mult până departe… Priviți la modul în care sunt folosite descoperirile științifice, cu prioritate în domeniul militar! Dacă unele animale sunt programate să ucidă pentru a supraviețui, oamenii ar putea conviețui în pace și bucurie, dar nu se întâmplă așa! Nu le ajunge amenințarea permanentă a naturii! Nu se sperie nici măcar de pandemii! Ei se înarmează și se pregătesc de crime, de când e lumea! Pentru că oamenii sunt conduși de nebuni. Ajung de obicei lideri oameni bolnavi!
 
Dumnezeu i-a făcut pe Adam și pe Eva. Apoi s-a născut Cain și Abel. Din invidie și gelozie, Cain a săvârșit prima crimă pe Pământ! Așadar, prima crimă a apărut la a a patra ființă omenească! Și de atunci o ținem langa… Ceva e defect! Dumnezeu trebuie să repare treaba asta!
 
Îl rog pe Dumnezeu, de Crăciunul ăsta, care vine, să facă ceva! Omul trebuie reparat!