Fenomenul Lasconi. Elena a primit voturi din URĂ, nu din LOVE!
Fenomenul Lasconi. Elena a primit voturi din URĂ, nu din LOVE!

Fenomenul Lasconi. Elena a primit voturi din URĂ, nu din LOVE!

Lasconi a deschis în Câmpulung o nouă perspectivă față de fotoliul de primar! Care mai de care, femei din zonă, se visează primărițe!

Vicele de la PNL a fost neutralizat ireparabil… nu mai are nicio șansă să candideze vreodată pentru postul de primar. El își face cuminte treaba încredințată de primar, modest, în tăcere. Oricum, și dacă ar vrea, ar fi imposibil să-i ia fața lui Lasconi, dar în mod înțelept, profesorul pare resemnat. Niciun partid nu a scos la încălzire vreun jucător demn de luat în seamă să se lupte cu ea, până în prezent!

Cum spuneam, sunt însă multe femei care se agită cu atacuri la adresa primăriței, fără a-și putea ascunde dorința de a-i lua locul. Că deh, acum cred ele, că e vremea femeilor să conducă la Câmpulung. E o doamnă care și-a făcut un grup de comando în apărarea garajelor din Grui… Una și-a făcut o pagină de FB a la Lasconi, fix pentru Câmpulung… O alta, mai titrată, atacă pe culoarul urbanistic prin proiecte de arhitectură, vădit tendențios, cu o mare poftă de putere, găsindu-și de altfel și un suport politic. Altele, de care încă nu știm, visează bietele în tăcere, ascunse de public, care pe unde, la statutul lui Lasconi. De ultimă oră, circulă în oraș un zvon potrivit căruia PSD-ul, s-ar arunca în luptă chiar cu super liderul de la județ, care e tot o doamnă, ceea ce ar fi o bombă – Interesant!

Elena Lasconi nu e nici pe departe un politician, ea nu are treabă decât conjunctural cu partidul pe listele căruia a concurat! A întrat în campanie cu numele ei de scenă, de vedetă TV! Și cu acest nume a câștigat! V-ați prins?!

Ea are o energie proprie, specifică talentului ei de reporter, moderator, prezentator, animator, jurnalist TV! Se simte excelent într-un teatru de război, corespondentă sau realizatoare a unui reportaj, se simte ca la ea în bucătărie într-o competiție de master chef, înoată ca peștele în apă în fața oricărui realizator TV, Intră în rol de animator TV de divertisment, ca un actor profesionist, realizează un reportaj TV de anchetă, ca un jurnalist reputat de investigații… Elena Lasconi are un har unic! În plus, ambiția ei este ca un proiectil scăpat de la Deveselu pe traiectoria unei rachete care nici măcar nu a fost încă lansată! Nu-i prea poate sta nimic în cale! Energiile ei par inepuizabile, iar arma secretă constă în buna ei credință, chiar dacă, inevitabil acțiunile sale sunt constant de genul SCOPUL SCUZĂ MIJLOACELE, c-așa-i în politică…

La fel de sincer ca acum am fost și în campania electorală, când nu mi-am dorit să ajungă primar. Am fost de părere că dincolo de harul său, la care am făcut referire, îi lipsesc abilități de management în administrația locală și, recunosc, nu sunt nicicum un fan al galeriei cu care a intrat ea în arena competiției! Dar câmpulungenii nu au gândit ca mine și i-au dat votul într-un procent imens, fără precedent. Se pare că ei au simțit mai bine decât mine! De-aia nu am rămas pe poziția inițială și m-am repoziționat față de Lasconi, care demonstrează că dispune de rezerve nebănuite. Altfel, e incomodă, flituiește, e aricioasă, n-aș spune că e prietenoasă, este extrem de suspicioasă… fix ca un lider de forță!

I-am reproșat modul agresiv, vulgar, lipsit de respect față de contracandidatul său principal și chiar i-am recomandat să-i ceară scuze, ca un jucător fair play… M-a pus la punct replicându-mi că așa se întâmplă într-o competiție electorală și că toți cei care intră în această luptă trebuie să-și asume consecințele. N-aș spune că e cinică ci mai degrabă lucidă! E ca ea! Și sunt sigur că atunci când va găsi prilejul va acționa față de fostul ei adversar în sensul propunerii mele.

Elena Lasconi a tot vehiculat faptul că ea iubește orașul și oamenii. LOVE… Că la rândul ei a primit iubirea acestora și de-aia a ajuns primar! FALS! O fi iubind ea oamenii, dar aceștia nu i-au acordat votul din iubire ci din URĂ! O ură imensă împotriva celor care au fost primari până la ea. Acesta este adevărul, după părerea mea și cred că Elena, cea cu har, trebuie să aibă mare grijă și să-și păzească bine corpul energetic față de această imensă ură, energie negativă, care, în mod paradoxal, a propulsat-o ca primar!! Dacă se va putea apăra de aceste atacuri, va fi de neoprit și orașul nu va avea de pierdut, pentru că ambițiile ei vor lucra în favoarea cetățenilor!

Oricum, ca femeie primar, nu e nicicum un model, nu e un prototip ci o piesă unică, așa că ar fi o mare eroare pentru oricare altă femeie să creadă că-i va putea locul! Cât despre posibilitatea ca un bărbat să o înfrunte într-o cursă electorală, sincer, înclin să cred că ar fi o sinucidere sigură! Mai sunt aproape trei ani, timp în care, Elena Valerica Lăsconi are șansa de a-și clădi soclul propriei statui, dar cu nume de scenă – Are harul necesar, dar poate fi și victima acestui har!

Am zis, n-am dat cu parul. Acum, hai, dați voi!