Noua Ordine Mondială, un Bau-Bau pentru cei slabi…
Noua Ordine Mondială, un Bau-Bau pentru cei slabi…

Noua Ordine Mondială, un Bau-Bau pentru cei slabi…

În ultimii ani s-au întețit fricile cauzate de multiplele amenințări care circulă în diferite forme pe mai toate mijloacele de comunicare din lumea asta ( Care au atins o cotă istorică, fără precedent, extrem de mare!).
Bau-Bau-ul cel mai mare pare a fi Noua Ordine Mondială! E un Bau-Bau care ne bântuie de când ne știm, doar că în ultima vreme vine cu detalii care mai de care mai tenebroase… Unisex, fără sex, LGTBQ+… neomarxism, anticrist, etc… Niște bazaconii cu care suntem bombardați în fel și chip. Adică, vezi Doamne, acum se inventează homosexualitatea, pedofilia, liberalismul în formă de libertinaj, etc…!
De când lumea și Pământul au existat fel și fel de tulburări comportamentale la oameni. În plus, mereu s-a pus problema unde este corect să fie trasată linia de marcat a graniței dintre nebunie și normalitate… Ba, și mai mult, nebunii s-au considerat mereu cei normali!
Care e problema?! Păi problema e că așa a fost creat omul! Dumnezeu nu ne-a scos dintr-un joben ci ne-a clădit hardul din lut, iar softul care găzduiește și sufletul ne-a fost programat printr-un suflu divin! Frumoasă și cât se poate de veridică poveste! Tot Dumnezeu ne-a lăsat un program de coabitare, de interacțiune, de socializare … Ne-a aruncat pe masa de joc LIBERUL ARBITRU și apoi s-a retras! Dumnezeu își urmărește creația și atât! Nu se bagă în joc, El doar a creat regulile, pentru a obține roade! Ce trece de furcile caudine din joc, merge la El, ce nu trece, rămâne la Pământ… E foarte simplu!
Eu unul nu am nicio treabă cu orice comportament. Frustrații sau complexații nu fac altceva decât să oblige pe cei buni să fie și mai buni! E o schemă foarte inteligentă lăsată tot de Dumnezeu!
Cei cu devieri sexuale nu mă deranjează în niciun fel, mai ales dacă nu mă agresează cu expuneri publice… ȘI oricum, e de preferat să-ți treacă prin curte o defilare a ăstora cu pene pe cur, decât sâ-ți treacă un tanc rusesc…
De ce trebuie să ne speriem de fel și fel de amenințări?! Să ne îmbolnăvim, să ne tulburăm mințile și inimile, să pierdem cursa către Dumnezeu?! Frica este cel mai mare dușman al omului!
Cine are încredere în regulile lui Dumnezeu, cine crede în Legile Cosmice, cine accesează iertarea, iubirea și credința în faptul că binele învinge întotdeauna, nu are de se să se teamă!