Cui i-e frică de femeie? – De ce e Gorghiu peste Brătieni!
Cui i-e frică de femeie? – De ce e Gorghiu peste Brătieni!

Cui i-e frică de femeie? – De ce e Gorghiu peste Brătieni!

 

P.N. L. a rămas singurul mare partid politic istoric, cu tradiția cea mai veche din România. A tot fost hărțuit, făcut, refăcut, adăugit și revizuit… dar încă este în picioare! Luptele interne la care s-au adăugat atacurile externe din stânga lui, au făcut din acest partid mare și puternic odinioară, unul mai plăpând azi, care pentru a supraviețui la putere a fost nevoit să se alieze cu un partid socialist dar parțial cu vederi liberale, cam de centru, cred eu, P.S.D.

Liberalii P.N.L. – ului se confruntă de vreme bună, după „del”-itul lui Crin Antonescu, cu o criză evidentă de resursă umană la nivelul managerial. Îmi face totuși o impresie bună Alina -Ștefania Gorghiu. Am analizat-o un pic mai atent! Această femeie politician are un talent excepțional de a relaționa, este extrem de tenace și are o forță uriașă de a-și mobiliza echipele. Handicapul ei este evident acela că nu este bărbat… De „boala ”asta suferă și Firea, a suferit și Udrea (O ghinionistă, pe bune…). În plus, are o alură care cam complexează bărbații din jur, că doar trăim în România… și aici s-a născut doar Adam…

Eva, mai ales dacă e frumoasă, are o mare problemă în „Grădina Maicii Domnului”, dacă vrea să urce pe scările competiției politice! Alina Gorghiu este momentan al doilea om în stat, ca președinte al Senatului – o femeie puternică, elegantă, cu rafinament și sensibilitate feminină! Dar ce ne facem că nu e bărbat!! Adică, deh… Brătienii au un urmaș de sex feminin, vai! Nu are mustață, nu poate fi mason și e și cam tinerică pentru șablonul prejudecății tradiționale românești… Ei bine, Gorghiu mi se pare că are calități pe care nu le-a avut niciunul dintre Brătieni! Ea e peste toți cu ceva! Ia ghiciți! Hai, că vă spun: E FEMEIE! Cui i-e frică de femeie?!