FEMEILE – arma secretă a P.N.L ! Prin ele înseși!
FEMEILE – arma secretă a P.N.L ! Prin ele înseși!

FEMEILE – arma secretă a P.N.L ! Prin ele înseși!

Ion C. Brătianu și fiii lui, Vintilă și Ionel Brătianu, în 1891. Toți trei au ocupat funcția de prim-ministru al României din partea Partidului Național Liberal. Argeșul este centrul istoric al liberalismului! Vremurile s-au schimbat, femeile preiau frâie, eliberate de prejudecăți și P:N.L. pare să se reconfigureze tot din Argeș!

Scăderea în sondaje a liberalilor (PNL) indică o stare artificial creată. România are nevoie de acest partid, mai mult ca niciodată. Respect orice alt partid românesc și nu spun că e vreunul potrivnic țării… dar e vremea P.N.L.!  Este singurul partid istoric cu rădăcini adânci în istoria țării noastre, de la întemeierea statului modern, constituirea regatului sub Carol I, cucerirea independenței, marea unire, perioada interbelică, postdecembristă… până în vremurile contemporane… Partidul poartă numele actual din 1875, când toate formațiunile liberale românești s-au unit, moment de care și-au legat numele Ion C. BrătianuMihail KogălniceanuIon GhicaGeorge D. VernescuAlexandru G. Golescu

Deviza liberală exprimă concis chintesența doctrinei acestui partid promotor de progres economic: PRIN NOI ÎNȘINE!

Și acum să explic de ce cred eu că rezultatele  sondajelor de azi cu privire la opțiunile electoratului pentru P.N.L. sunt artificiale, incorecte.

-Orice român care trăiește sub propria-i firmă, care are o activitate proprie, care sapă un strat de ceapă, are un solar în gospodărie, și-a construit o casă, crește un animal, lucrează într-o societate comercială privată, își dă singur zăpada din fața casei, gospodărește spațiul verde din fața blocului… și tot așa, orice cetățean român care PRIN EL ÎNSUȘI a construit, a realizat ceva, ESTE LIBERAL!!! Toți aceștia sunt de drept membri ai P.N.L ! Trebuie căutați și trebuie să li se ofere carnete de „membru de partid” din oficiu! Cotizația reprezintă munca lor depusă oriunde, PRIN EI ÎNSIȘI! Prin ei se construiește România!

Aaa…și n-am uitat, să fac o precizare fundamentală: FEMEILE SUNT DE DREPT LIPERALE, prin chiar condiția lor genetică…  Femeile sunt motorul societății, un motor care tot stă de sute de ani în garaj… în mod nedrept. A sosit momentul ca femeile să ia startul spre viitorul acestei țări! Ele sunt arma secretă a României!

La drum!