George Caval a ordonat idei de dezvoltare strategică a Argeșului, într-o reuniune exemplară!
George Caval a ordonat idei de dezvoltare strategică a Argeșului, într-o reuniune exemplară!

George Caval a ordonat idei de dezvoltare strategică a Argeșului, într-o reuniune exemplară!

 

Se mișcă lucruri acolo unde managerii sunt competenți, au experiență și nu sunt contaminați politic, adică nu se complac în dispute anoste, de prost gust… Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș (CCIAA), distinsul George Caval, un om școlit prin experiența unui management bancar  de nivel european, nu se lasă învins de mentalitatea potrivit căreia „țara asta este de râs…” și se ambiționează să provoace zâmbete, construind o atmosferă lucrativă, fără încrâncenare, solicitând actorilor reuniți zâmbete! Așa s-a întâmplat și la reuniunea de excepție a oamenilor de afaceri argeșeni împreună cu lideri ai administrației locale și județene, parlamentari și guvernanți, care a avut ca subiect strategia de dezvoltare a județului Argeș.

În sala de consiliu a primăriei din Pitești, pusă la dispoziție de primarul Cristian Gentea, inițiator de investiții meritorii pentru județ,  s-au dezbătut probleme reale, în mod pragmatic, luările de cuvânt ale oamenilor de afaceri dovedind că există un interes real și competență pentru mai binele acestui județ.

Industriașul Gheorghe Badea a excelat într-o intervenție magistrală, atrăgând atenția asupra conceptului de anticipație în strategii și proiecte necesare dezvoltării județului!

George Caval a moderat exemplar evenimentul, dar au existat și excepții de luări de cuvânt cu conotație politică, din păcate… Per ansamblu a fost totuși o reușită, concluziile fiind înregistrate și date spre procesare la analiză și decizie factorilor decidenți, prin CCIA, organism care își asumă exemplar în Argeș rolul de mediator independent, un ONG de utilitate economică ci nu politică…!

Felicitări CCIA și tuturor participanților, mulțumiri președintelui CJ Argeș Ion Mînzână pentru prezența activă și pentru promisiunile făcute!

Nu pot trece peste o observație amuzantă „post eveniment” cu referire la modul în care au înțeles să-l medieze și să-l disemineze anumiți participanți, mai ales cei cu haine politice… Fiecare și-a prezentat exclusiv propria participare și și-a arogat în parte meritul suprem… Nu e chiar rău de tot, e bine totuși că au făcut trimitere la acest eveniment de excepție, care fără de CCIA și George Caval nu s-ar fi putut întâmpla, ca să lămurim!