Marginalii la EHF U19, Pitești, Mioveni, 2023
Marginalii la EHF U19, Pitești, Mioveni, 2023

Marginalii la EHF U19, Pitești, Mioveni, 2023

Federați Română de Handbal merită felicitări pentru găzduirea și implicarea în organizarea excepțională a acestei minunate competiții!

Piteștiul nu are un public educat pentru handbal, dar ușor, ușor, oamenii vor prinde gustul acestui sport formidabil de spectaculos, care generează o atmosferă de mare bucurie! Apropo, dacă la Pitești Arena nu aveam galeria de suporteri de la Mioveni, sala nu ar fi vibrat la fel… Felicitări acestor bravi suporteri!

De remarcat un lucru formidabil, Ungaria a jucat direct cu România semifinala și nu s-au auzit nici un fel de măscări din partea publicului, iar imnul lor a fost ascultat cu decență și aplaudat. De asemenea, handbalistele unguroaice au primit aplauze la scenă deschisă după fluierul final al finalei!

Repet! Cei doi primari, Ion Cristian Gentea și Ion Georgescu au fost la mare înălțime, au sponsorizat și au promovat evenimentul, în folosul comunității și al sportului, spre cinstea lor!

Bilă albă și felicitări pentru președintele Comisiei Județene de Handbal, Ghiocel Bejenaru! Bravo Radu Chirvase, Luca Andrei, Adrian Costeiu și desigur bravo președintelui FRH, Constantin Din!

Bravo România, pentru BRONZ, bravo acestei fete briliant, Alisia BOICIUC, o handbalistă maramureșeancă de mare viitor internațional! Bravo unguroaicelor, care au dat o mare lecție de handbal aici la Pitești!

Nu mi-a plăcut de Vasile Stângă care s-a grăbit după eșecul cu Ungaria să critice tot… antrenori, federație, fete… Era înainte de finala mică și fetele nu aveau nevoie de o demoralizare ci din contră! Dar deh… noi suntem români!